пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

А козаки в нас різні!

 День українського козацтва — це данина всім козакам, які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності. Саме виникнення козацтва допомогло консолідувати українців в боротьбі проти численних ворогів, які в 15-17 століттях неодноразово намагалися завоювати українські землі.


Тому, напередодні цього свята в нашому закладі пройшов святковий концерт за участі військових та командира військової частини А4104, на якому не тільки учні та педагоги привітали військовослужбовцев з Днем захисників України, але і отримали від командування військової частини Нагороду - Грамоту за багаторічню співпрацю та підтримку.


В 3-Б класі в цей день відбулося також нагородження-привітання: дівчата нашого класу зачитали теплі слова - поздоровлення, а кожен хлопець отримав Медаль зі своїм зображенням у вигляді бравого козака на коні. Дуже цікаво було спостерігати за реакцією хлопців, які впізнавали свої обличчя в мужніх, статніх. хоробрих козаках. І за традицією всі учні отримали смачні подарунки. 



Немає коментарів:

Дописати коментар