середу, 3 жовтня 2018 р.

Гуманне та відповідальне ставлення до тварин

Як привити любов до чотирилапих? Що таке відповідальне ставлення до песиків та котиків? Як уникнути проблем у спілкуванні з тваринами? На всі ці питання на «уроці доброти» я намагалася відповісти зі своїми третьокласниками.

Дуже важливо виховати у дитини добре ставлення до навколишнього середовища, підтримувати її прагнення допомагати тим, хто цього потребує. У результаті це стане рушійною силою до появи гуманності і сформує активну життєву позицію в майбутньому.

Благодійний Фонд «Щаслива лапа» створив проект «Біоетика», який допомагає у формуванні в молодого покоління відповідального ставлення до тварин. Фондом проводяться інтерактивні заняття у школах та дитячих пізнавально-розважальних центрах. Під час «уроків доброти» діти дізнаються про історію появи собачок та котиків, їх особливості та характер, правила догляду за ними та про особливості спілкування з безпритульними тваринами.

Саме такий «урок доброти» пройшов 3 жовтня в нашому класі, тим самим школярі долучилися до акції «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченій Всесвітньому дню захисту тварин. Дітлахи послухали цікаву історія пригод, що трапилася з одним песиком на ім’я Бобік, обговорили ситуації поведінки під час зустрічі з безпритульними тваринами, правила догляду за домашніми тваринами. 


А під час уроку малювання кожен намалював свого чотирилапого друга.



Немає коментарів:

Дописати коментар