середа, 1 листопада 2023 р.

Про "Фортеці Слобідської України" в нашому ліцеї "

1 листопада до нашого ліцею завітали гості - Благодійний фонд Дениса Парамонова. Разом із завідувачем відділу Художньо-меморіального музею імені І.Ю.Рєпіна Ольгою Поманицькою та науковим співробітником Поліною Барковою, діти дізнавалися про міста-герої України (зокрема Слобідського краю), які відважно захищають від нападу ворога та які відбивали атаки ворогів, потерпіли від окупації, потерпають від ракетних атак, які досі стоять поблизу лінії фронту, а їхні оборонці щодня пишуть нові героїчні сторінки історії нашої країни...

Окрім солодких подарунків для малечі та чудового посібника-розмальовки "Фортеці Слобідської України", Благодійний фонд Дениса Парамонова подарував бібліотеці Музею, Ліцею №6 та Центральній бібліотеці м.Чугуєва книги «Дорогами Сковороди. Слобідська Україна» та «Григорій Квітка-Основʼяненко: від Основи до Харкова».
Дуже вдячні БФ Дениса Парамонова за співпрацю, велику і важливу справу у збереженні та популяризації історичної та культурної спадщини України, бо згодні, що наші учні мають "побачити славне минуле, пам'ятати ім'я засновників фортець і далі продовжувати славу предків!"



Немає коментарів:

Дописати коментар