вівторок, 31 жовтня 2023 р.

"Happy Halloween"

Для тих, хто шаленіє від різноманітних вечірок, яскравих та незвичайних костюмів свято Хелловін – просто знахідка! Свою віддушину також в цей день знаходять люди, що вірять в існування всього потойбічного та нечистого.Приготування починаються ще до приходу свята. Будинки прикрашають штучним павутинням, страхітливими декораціями у вигляді відьом, скелетів та павуків.

1. На подвір’ї виставляють гарбузи у вигляді вирізаних облич із свічками або ліхтариками в середині для відлякування злих духів. Такий декор можна виготовляти самотужки з підручних матеріалів або купити готові тематичні вироби. В будь-якому випадку частина декорування додає ще більше веселощів та задає святковий настрій.

2. Хелловін дає можливість приміряти найсміливіші образи. А скільки позитиву дарує продумування свого костюму та майбутнього гриму! Цього дня зазвичай більшість закладів мають відповідний декор та влаштовують розважальні заходи з обов’язковим дрес-кодом. Тому абсолютно кожен зможе знайти собі вечірку по смаку.

3. Для молодшого покоління в Україні все більшої популярності набуває так звана гра «Життя або цукерки». Діти перевдягаються в чудернацькі костюми та навідуються до будинків незнайомців і жартома вимагають цукерки. В свою чергу доброзичливі господарі пригощають їх солодощами, тим самим якби захищають свій будинок від бешкетників.

4. Не слід забувати, що можна здивувати своїх близьких тематичною вечерею. Перед святом вибір гарбузів стає просто величезний, тому з легкістю можна випікати пироги , кекси та різні чудернацькі солодощі. Їх аромат та яскравий помаранчевий колір, без сумнівів, не залишить вас без уваги. 

Немає коментарів:

Дописати коментар