неділю, 10 березня 2019 р.

"Мама - сонечко моє!"


Перше весняне свято асоціюється з теплом, ніжністю, самовідданістю - світлими почуттями любові й материнства. І нагадує нам, що, попри всі зовнішні негаразди, головне для людини - зберегти внутрішню гармонію, віру в добро, душевну чистоту. Ці кращі якості дарує світові жінка, визначаючи загальний дух родини і суспільства; врівноважуючи, втамовуючи болі й пристрасті, надихаючи. Та мудра і шляхетна жінка, яка живе у кожній представниці ніжної статі й прагне дії. Дамо ж їй волю, дозволимо виплеснути життєдайну енергію любові, і крига скресне, зима відступить, а в наше життя увіллється весна.

Напередодні Міжнародного Жіночогя Дня - 8 Березня - ми запросили своїх матусь та бабусь до дитячого кафе "Мама - сонечко моє!", яке створили у класній кімнаті. В цей ніжний і теплий вечір учні вітали мам віршами, піснями, танцями, порадували подарунками, зробленими власними руками.

Та нікого не залишили байдужими фотофільми-спогади "Мама та дитя", колаж-стіннівка "Мама - сонечко моє!" 

А завершився вечір солодким столом з млинцями та смаколиками, приготовленими люблячими руками мам та бабусь.


 


    


Свято 8 березня в 3-Б класі пройшло цікаво і незвично. А найкращим результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків, слова вдячності за організацію та проведення жіночого свята.


Зі святом, любі матусі!


Немає коментарів:

Дописати коментар