понеділок, 4 лютого 2019 р.

Всесвітній день боротьби з раком


 4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби з раком.

Мета цього дня в усьому світі - це підвищення обізнаності людей про рак як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.
Школярі також повинні долучатися до дій направлених на профілактику та попередження такої страшної хвороби. Тому в нашому класі пройшла виховна година, під час якої учнів (з урахуванням їх вікових особливостей) ознайомили зі статистичними даними хвороби в нашій країні, видами хвороби та з необхідністю закликати широку громадськість до завдань, що стоять перед нашим світом в боротьбі з раковими захворюваннями.

Враховуючи те, що 15 лютого присвячене Всесвітньому дню онкохворої дитини, ми долучилися до благодійної акції «Монетки діткам» від Благодійного фонду «Таблеточки». Ця акція не тільки нагадає про проблему дитячої онкології, але і покаже школярам, що допомагати іншим – це просто і весело.

Коли діти допомагають дітям – це безцінно. Коли дорослі вчать дітей бути відповідальними, піклуватись про тих, хто поруч, – це безцінно.
За 2 роки проведення акції онкохворі діти вже отримали допомогу на суму понад 80 000 грн. І це все завдяки школярам з 70 навчальних закладів із 13 областей України. 

Сьогодні ви можете підтримати акцію
та допомогти дітям одужати!
Суть акції полягає у зборі копійок та дрібних купюр у навчальному закладі. За бажанням, діти приносять копійки чи дрібні купюри зі скарбничок, і клас збирає в окремому місці.
Як взяти участь у акції
1. Кожен клас (або ваша родина) збирає копійки та дрібні купюри у власноруч створені красиві коробки (процес декору коробок може бути дуже захоплюючим).
2. Клас (або ваша родина) сортує копійки за номіналом, ми просимо передати гроші у відділення «Ощадбанку» для обміну на паперові гроші
3. Представник класу (або представник родини) перераховує зібрані кошти на рахунок фонду «Таблеточки» в «Ощадбанку» з позначкою у призначенні платежу «Монетки діткам 2019».
Реквізити:
Благодійний фонд «Таблеточки»
ЄДРПОУ 38805429
АТ «Ощадбанк»
МФО 300465
р/р 260023011576.
4. Напишіть до Благодійного фонду «Таблеточки» про суму, яку ви перерахували, та поділіться фотографіями заходу з хештегом #монеткидіткам у соцмережах. Фонд обов’язково надасть звіт з використання коштів.
Фонд також може надіслати вам подяку в електронному вигляді. Із запитаннями зв’яжіться, будь ласка, із Аллою Мирною електронною поштою a.mirnaya@tabletochki.org або телефоном +38 (098) 442-12-71.




За результатами нашої участі в Акції слідкуйте у публікаціях.

Немає коментарів:

Дописати коментар