неділю, 2 вересня 2018 р.

Перший раз в третій клас, або Новий навчальний рік розпочато

 Перше вересня – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, учителів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління.

1 вересня для учнів 3-Б класу продзвенів дзвоник на перший урок "Чугуїв: місто, яке ми любимо!". І цей урок був особливий, бо діти говорили про своє рідне місто - Чугуїв, якому в цьому році виповнилося 380 років.

Ми не тільки пригадали історію міста, а і дізналися значення герба, розмовляли про земляка зі світовим іменем Іллю Рєпіна, "побували" в галереї не виходячі з класу, відповідали на питання, дивилися кліпи, а також дізналися за що наше місто нещодавно отримало нагороду і уввійшло у Книгу рекордів країни!




А на згадку про перший цікавий і незабутній урок третьокласники отримали солодкі подарунки - імбирні пряники з логотипом нашого міста - Чугуєва!


 

Новий начальний рік розпочато. Попереду чекає відповідальна, але водночас і цікава праця в умовах реформування освітньої галузі, оновлення системи задля формування сучасного покоління - творців майбутнього власної країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар