неділю, 5 березня 2017 р.

Увага! Літературний конкурс!

Шановні батьки та учні!

Для вас є унікальна можливість проявити свій поетичний талант! Запрошую вас взяти участь у літературному конкурсі «Проба пера» - для дорослих і «Срібна пір'їнка» - для дітей та підлітків.

Творчі роботи приймаються російською та українською мовами (есе, вірші, твори, казки, пісні, реп і т. д.).
Номінації конкурсу:
     · Проза
     · Поезія
     · Пісня

Пробити дорогу в успішну творчу життя, автору-початківцю, деколи не просто. Але при належній старанності і активності, шанс отримати свою частину слави є у багатьох. Конкурс дозволяє початківцям письменникам і поетам заявити про себе, підвищити літературний рівень, а так само читачі зможуть помітити й оцінити твори невідомих авторів. Крім того у молодих талантів з'явиться унікальний шанс залучити спонсорів. Переможці літературного конкурсу зможуть опублікувати свої оповідання та вірші на блогах і сайті ЦБС.

Обсяг конкурсних робіт не повинен перевищувати 2 друкованих сторінок (формат А4, шрифт Times New Roman, кегль №12, інтервал 1,5). Форма заявки: на титульному аркуші вказати номінацію, назву твору, ПІБ учасника, дату народження, місце роботи чи номер школи і класу, поштова адреса, телефон, адреса електронної пошти (якщо є). До друкованого матеріалу додати копію в електронному варіанті (електронний варіант роботи можна надсилати на електронну пошту бібліотеки).
Для оцінки надісланих на конкурс творів буде створено професійне журі, до складу якого увійдуть представники центральної бібліотеки, письменники, журналісти, мовознавці.
Організатори: Чугуївська центральна бібліотечна система в особі центральної бібліотеки за підтримки відділу культури і туризму.
Підсумки конкурсу: протягом декількох днів, журі буде оцінювати роботи учасників, і обирати переможців. Результати конкурсу будуть оголошені 4 травня 2017 року, в читальній залі центральної бібліотеки, а так само на сайті:
http://chuhuiv-biblioteka.edu.kh.ua/pro_biblioteku/istorichna_dovidka/
і на блозі  http://sentrbibl.blogspot.com/.

Немає коментарів:

Дописати коментар