пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Акція «Діти – дітям!»

«Допомагаючи, ми отримуємо щось важливе.

Це в серці кожного і воно безцінне».

Благодійність - благо творити, робити добро. Привчати дітей робити добро - це незаперечна істина. Бажання взяти участь у житті дітей, які виховуються поза сім'єю, позбавлені батьківського піклування, – це добре. Але набагато цінніше – конкретні дії. У будь-якому випадку, починати потрібно з малого - поділитися з другом або з тим, хто потребує допомоги тим, що у самого є.

Тому за ініціативи учнів 1-Б класу та за підтримки їх батьків в класі пройшла акція «Діти –дітям!». На протязі двох тижнів першокласники збирали речі, іграшки, шкільне приладдя для дітлахів Харківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Гармонія».

2 березня учні 1-Б класу з батьками та класним керівником Л.Ю.Тереховою передали подарунки та солодощі для дітей центру. Директор центру А.О.Трохименко зазначила, що «дітям, які залишилися без батьківського піклування, дуже важливо відчувати свою значимість у цьому світі, розуміти, що вони не одинокі у своїй нелегкій долі, що є люди, готові надати їм допомогу, поділитись з ними теплом своєї душі».



Немає коментарів:

Дописати коментар