понеділок, 1 квітня 2024 р.

Щириій сміх - продовжує життя!

Сьогодні у нас є привід відволікти себе і своїх близьких від невтішних новин, поганого настрою або просто згадати, що світ сміху – це особливий світ, у якому навіть зажурені очі починають сміятися.

Українці були завжди щедрими на гумор і сатиру. Свого часу на Україні прославилися такі видатні гумористи: Остап Вишня, творчість якого не залишає байдужими і сьогодні, його продовжувачі – Степан Олійник, Павло Глазовий. Дотепні гуморески, жарти передають нам життєвий досвід цілих поколінь. Автори не шкодують "фарб", щоб висміяти ледарство, брехливість, неумілість. Але в той же час зовсім інакше звучить сміх народу, коли людина порядна, чесна, але в чомусь помилилась. Тоді цей сміх – доброзичливий, товариський, що допомагає людині зрозуміти помилку і виправити її.



То ж сьогодні,
1 квітня - у Міжнародний день сміху наші учні вирішили згадати гумористичну спадщину талановитого Павла Глазового. Під час ранкової зустрічі ознайомилися з біографією письменника, дивилися та слухали відомі гуморески у виконанні Анатолія Паламаренка та, звичайно, згадали і про найвідоміший в Україні Одеський фестиваль гумору.
Щоб легко було жити, долати дрібні труднощі – даруйте один одному щирі і добрі усмішки. І не тільки 1 квітня, а й увесь рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар