неділю, 10 березня 2024 р.

Цікавий світ материків...

На нашій планеті так багато куточків, які так і манять до себе. Пустеля Сахара і діючи вулкани, льодовики і коралові острови – все це так хочеться побачити. І сьогодні це можливо за допомогою віртуальних онлайн-мандрівок на уроках вивчення інтегрованого курсу "Я досліджую світ".
Майже два місяці учні 4-го класу опановували розділ "Океани та материки" та вчилися читати фізичну карту півкуль, працювати з нею, розвивати просторові уявлення, формували уявлення про материки, їх природні умови, особливості рослинного та тваринного світу, розвивали навички роботи в парі, вчилися працювати з контурними картами, додатковою літературою та інтернет-джерелами, збагачували словниковий запас, дізнавалися багато цікавого про нашу неймовірну та унікальну планету.







Результати такої плідної роботи учні змогли показати під час виконання навчального проєкту "Цікавий світ материка, на який ми хочемо потрапити". Із захопленням школярі демонстрували роботи, в яких презентували обрані материки і робили це так цікаво, що у кожного виникло бажання побувати на кожному континенті Землі.
Звичайно за такий короткий час неможливо дізнатися все про материки, але впевнені, що уроки-мандрівки та проєктна діяльність в новій українській школі спонукатиме здобувачів освіти до самостійного пошуку нових цікавих знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар