четвер, 21 березня 2024 р.

Всесвітній тиждень грошей - 2024

18 березня стартував Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей). Уже вдесяте Національний банк України підтримує цю міжнародну інформкампанію з фінансової обізнаності та є її офіційним координатором в Україні. Постійне гасло Global Money Week — "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!"
Ключова тема Global Money Week у 2024 році – "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє". Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші. А фінансовій грамотності треба навчати дітей змалечку.
Тому 20 березня в 4-му класі пройшов урок з фінансової грамотності "Правила платіжної безпеки. Види шахрайства". Здобувачі освіти ознайомилися з правилами безпечних фінансових операцій онлайн, ризиками можливого платіжного шахрайства та способами захисту своїх персональних даних в Інтернеті. 



Також з нагоди відзначення Global Money Week четвертокласники взяли участь в конкурсі із виготовлення іграшкової платіжної картки "Моя платіжна картка".



Немає коментарів:

Дописати коментар