середа, 29 листопада 2023 р.

Григорій Сковорода - духовний орієнтир для сучасності!

В українській історії було чимало видатних постатей, мудрість яких вартує почерпнути. Одним з таких геніїв є філософ Григорій Савич Сковорода, що на багато років випередив свій час
Григорій Сковорода — один із найвідоміших українських філософів, педагогів та поетів. 

Байки Григорія Сковороди — це філософські мініатюри, розмисли про сродну працю, щастя та вдячність, яка має наповнювати кожну мить життя мудрої людини. Але насамперед це добрі й кумедні оповідки про тварин, які хитрують, ледарюють, бояться і деруть носа, як справжнісінькі люди. Герої байок показують, як важливо бачити не тільки зовнішню, а й внутрішню суть речей, братися за ту справу, до якої маєш здібності, не обманювати інших і цінувати час.

Учні 4-го класу із задоволенням взяли участь в обласній акції «Мудрість і сила в байках Григорія Сковороди» до Дня народження Григорія Сковороди та своєю творчістю нагадали про те, що прості й доступні байки, які залишив нам у спадок філософ Григорій Сковорода, вкотре переконують, що великі справи і позитивний результат можливі тільки завдяки любові до своєї країни, а успіх – завдяки постійні праці над собою. 








Немає коментарів:

Дописати коментар