пʼятниця, 20 жовтня 2023 р.

"Хай буде смачно!"

Кухарська справа вважається однією із найдавніших професій. Люди почали готувати страви, щойно як навчились добувати вогонь. Тому з 2004 року з ініціативи асоціації, яка підтримує кулінарні співтовариства з різних країн, щорічно 20 жовтня відзначають – Міжнародний день кухарів та кулінарів. 

Тому ми вирішили не тільки в цей день привітати один одного з початком осінніх канікул, але й провести кулінарний майстер-клас із приготування оригінальних смачних бутербродів - "Хай буде смачно!" Безумовно, основна мета заходу була демонстрація важливості і значимості професії кухаря для суспільства і життя людей. А ще молодші школярі поговорили про головні правила харчування, корисні та шкідливі продукти, кулінарну естетику, бо уміння смачно і швидко готувати їжу цінується завжди і всюди. Тож можна сміливо говорити про те, що кухарська справа - це не ремесло, а мистецтво! Майстерних кухарів нерідко називають майстрами приготування їжі, а їхні страви творами мистецтва. Тому після приємного спілкування, приготування та чаювання, кожен учень скуштував свій смачний "витвір мистецтва" та отримав "Диплом кращого кухаря" за створення кулінарного шедевра. 


Давайте ж привітаємо сьогодні всіх представників цієї професії зі святом і подякуємо за їх працю! Бажаємо, щоб у ваших серцях завжди горіла пристрасть і любов до приготування їжі, адже ці почуття і є тими секретними інгредієнтами, які ви додаєте в свої страви!

Немає коментарів:

Дописати коментар