неділя, 14 травня 2023 р.

Зі святом, матусі!

Не дарма у світі створили особливе свято для вшанування мами — День матері. В Україні його традиційно святкують в другу неділю травня. 2023 року ця важлива дата припала на 14 травня.

День матері - одне з найзворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Це сімейне свято, яке має свою цікаву історію та традицію. Значення слово «МАМА» — найрідніша людина у житті кожного з нас. Вона перебуває поряд під час всіх найважливіших подій в житті, навчає нас першим словам, крокам та іншим навичкам. Не порушуючи цю традицію, вчителі початкових класів провели виховні заходи, присвячені Дню матері.
Вікторини, легенди про матір, історія та традиції цього свята, вірші про маму, участь у міському фото-челенджі «Мамині долоні», відео привітання матусям, квест, пісні... та безмежна любов і вдячність мамам за турботу і підтримку від дітей!






Немає коментарів:

Дописати коментар