пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

Спорт для людей та планети!



6 квітня ми відзначаємо Міжнародний день спорту - «Спорт на благо розвитку та миру!».

Це порівняно нове свято в календарі міжнародних та всесвітніх дат, що було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. 11 років віддня прийняття і 10 років як проводиться у світі! Історія спорту свідчить про те, що він здатен руйнувати стереотипи, ініціювати й посилювати рух за права і гідність кожної людини, привертаючи до них увагу всього світу.

У 2023 році Міжнародний день спорту на благо розвитку проходить під гаслом «Спорт для людей та планети», бо саме спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об'єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. А атрибутом заходу, як завжди, стала Акція "Біла картка" #Whitecard, яка стала карткою "чесної гри" та стверджує: дружбу, повагу, досконалість, солідарність.

Тому наші учні і приєдналися до Акції, бо здоровий спосіб життя це поєднання звичок та дій, що впливають на усі сфери здоров'я — фізичне, психічне, соціальне і духовне. А наш командний дух допоможе нам всім разом подолати нинішні проблеми. Будьте здорові та спортивні!

Немає коментарів:

Дописати коментар