пʼятниця, 24 лютого 2023 р.

Ми - незламні!

В.Зеленський: "Це був рік стійкості. Рік небайдужості. Рік мужності. Рік болю. Рік надії. Рік витримки. Рік єдності. Рік незламності. Лютий рік незламності. Його головний підсумок – ми вистояли. Ми не зазнали поразки. І зробимо все, щоб цього року здобути перемогу! Слава Україні!"

Героям слава!

Сьогодні, 24 лютого, через рік після початку війни, в нашому класі пройшов "Урок Незламності". Війна розкрила нам щось дуже важливе – розкрила нам самих себе. Ми зрозуміли, що ми сильні, можемо постояти за себе та успішно боротися проти сильнішого ворога. Ніколи раніше ми так уважно не стежили за календарем, як сьогодні: згадували страшні події, сумні жахіття війни, але забувати їх не маємо права, бо вони назавжди залишаться в нашій історії і пам'яті.

Третьокласники, не зважаючи на свій маленький вік, добре знають, що український народ є незламним під час захисту своєї свободи.
Ми - незламні!
Ми - волелюбні, патріотичні, порядні, працьовиті, гостинні, чесні, справедливі, сміливі, рішучі, наполегливі, впевнені, мужні та гідні! Гідні жити у мирній незалежній кращій країні світу!


В.Зеленський: "Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне завтра треба битися!"

Немає коментарів:

Дописати коментар