понеділок, 13 лютого 2023 р.

День закоханих у Батьківщину...

Традиційно, 14 лютого у світі відзначають найромантичніше свято у році - День Святого Валентина, або День закоханих. Це дуже теплий та ніжний день, в який всі дарують коханим людям свою увагу разом з різними приємними подарунками. Святий Валентин, на честь якого і названо свято, понад усе цінував любов, терпимість і вміння залагоджувати суперечки. Тому й ми маємо розуміти, що найголовніше цього дня — не дорогі сюрпризи чи подарунки, а тепло, довіра і радість близької людини. Утім, більшість українців уже майже рік не відзначають свята, бо найголовніше бажання – це Перемога України.
Тому, третьокласники нашого Ліцею і вирішили напередодні свята провести
урок-зізнання в любові своїй Батьківщині, бо війна у країні тільки посилила ці почуття маленьких патріотів. Учні 3-Б класу обговорили, чому важливо у цей день приділити увагу не тільки рідним і близьким, але й нашим захисникам і захисницям, розмірковували, за що можна любити свою Батьківщину та разом виготовили патріотичну аплікацію-"валентинку" - "Кульки перемоги".



Для кохання немає не на часі, бо воно не боїться перешкод! А любити – значить дивитися не один на одного, а дивитися в одному напрямку - як це роблять усі українці, в очікуванні Перемоги!

Щире привітання від Шайбель Софії 





Немає коментарів:

Дописати коментар