субота, 24 грудня 2022 р.

"Операція "Ох" або нові пригоди Святого Миколая"

Новорічне свято – чарівне. Навіть, якщо відбувається під час дистанційного навчання. Тому у переддень різдвяних та новорічних свят, у 3-Б класі пройшло новорічне онлайн-свято "Операція "Ох" або інші пригоди Святого Миколая".  

Саме під час таких заходів ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, третьокласникам необхідно було відшукати слово-ключ та повернути новорічні подарунки. Саме для цього дітлахи виконували завдання від Святого Миколая під назвою "Операція порятунку новорічних подарунків" та відгадували новорічний кросворд, розшифровували назви мультфільмів по емодзі, дізнавалися про традиційні різдвяні страви, слухали та співали музичні композиції, серед яких була наша всесвітньо відома "Щедрівочка" та станцювали сучасний танець із загадковою та чарівною дівчинкою на ім'я Вінздей. На прикінці свята молодші школяри отримали персональні святкові передбачення та привітання з Різдвом і Новим роком. 



В цей день у всіх учнів та батьків був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного ще й тому, що розпочалися зимові канікули - весела і радісна пора для школяриків. Але й не забули поговорити про правила безпечної поведінки під час свят та канікул.




Тож вітаємо всіх учнів та батьків із закінченням І семестру та початком зимових канікул. Нехай новорічні свята будуть теплими та мирними! 



Немає коментарів:

Дописати коментар