пʼятницю, 18 листопада 2022 р.

Дитинство без насилля!

18 листопада - Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації.
За даними дослідження, проведеного минулого року, в Україні серед дітей 5-18 років: 84% дітей починають користуватись інтернетом у 5-11 років, 83% дітей побачили вперше сексуальний контент у 7-13 років. Також, за даними дослідження організації Internet Watch Foundation: 73% контенту сексуального характеру (селфі) були створені дітьми самостійно - через шантаж та вимоги злочинців в інтернеті.
Отже, маленькі діти - це найбільш вразлива аудиторія в інтернеті, тому команда #stop_sexтинг анонсувала вихід мультфільму про черепашку Хаппі.
Цей мультфільм - ідеальний початок для обговорення безпечного використання інтернету з дітьми 5-10 років. Він розповідає про черепашку, на ім'я Хаппі, що вчиться у молодшій школі і як більшість дітей полюбляє користуватися гаджетами. Одного дня в соціальній мережі Хаппі отримує запит на дружбу. Черепашка його приймає і спілкується з незнайомцем - Тритоном. Про що далі піде історія? Дивіться у мультфільмі!


Шановні бітьки, для запобігання насильства важливо відкрито говорити про проблему з дітьми, мати довірливі відносини, цікавитися, з ким спілкується дитина, весь час нагадувати, що ви завжди поруч.



Немає коментарів:

Дописати коментар