пʼятниця, 21 жовтня 2022 р.

Створюємо безпечний цифровий світ разом.

#KPMGGlobalCyberDay2022

KPMG Global Cyber Day – це важлива ініціатива, яка дозволяє навчати дітей основам кібергігієни та безпечної поведінки в інтернеті, включаючи правила поведінки в соціальних мережах та під час онлайн ігор, протидії кібербулінгу. KPMG Global Cyber Day – це добровільний внесок компанії та співробітників KPMG в розбудову безпечного суспільства в Україні та в світі.

21 жовтня 2022 року, у межах KPMG Global Cyber Day консультанти з кібербезпеки KPMG в Україні на чолі з Олексієм Яковським Alex Yankovski, партнером та керівником практики, провели дві інтерактивні навчальні сесії для учнів молодших (7-10 років) та старших (11-17 років) класів.
Учні 3-Б долучилися до навчальної сесії,
під час якої експерти KPMG в Україні доступно розказали про правила поведінки в інтернеті, зокрема кібергігієну.

Третьокласники стали більш обізнані з теми кібербезпеки в інтернеті, зокрема під час дистанційного навчання, та знають тепер, як правильно шукати інформацію в інтернеті, що таке кіберзалякування, кіберзагрози (фішинг, викрадення особистих даних/видавання себе за іншу особу), правила поведінки під час онлайн-ігор, а також безпечно поводитися, спілкуючись у соціальних мережах.




Немає коментарів:

Дописати коментар