вівторок, 4 жовтня 2022 р.

ІІІ Міжнародний урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин

Сьогодні, 4 жовтня, у День захисту тварин, учні початкових класів разом з класними керівниками та за підтримки БО "БФ "Щаслива лапа" і Міністерства освіти і науки України, долучилися до ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.
Зважаючи на складні часи для нашої країни та виклики, які поставила перед українцями війна, ми вважаємо, що зараз нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Всі ці емоції може подарувати нашим учням вже знайомий та очікуваний багатьма Урок доброти, присвячений тваринам. Адже Урок доброти не лише є антистресовим та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, але і виховує одні з головних людських якостей – добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.
В нашому класі також пройшла низка заходів на тему безпритульних котів та собак: бесіда про важливість роботи притулків для безпритульних тварин, інтерактивна гра "Обери господаря", цікава вікторина тощо.
Ми впевненні, що діти змалечку мають розуміти вислів "Ми відповідальні за тих, кого приручили" та як зробити так, щоб на наших вулицях було якнайменше безпритульних песиків та котиків.


Джерело: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/85 

Немає коментарів:

Дописати коментар