четвер, 20 лютого 2020 р.

Міжнародний день рідної мови

Картинки по запросу "21 лютого день рідної мови"

Міжнародний день рідної мови можна беззаперечно назвати чудовим та важливим святом, яке неодмінно треба організувати на вищому рівні.

У цей день в нашій школі пройшли заходи під гаслом «Відчуй смак української мови!». Для всіх бажаючих читачів, бібліотекар Людмила Федорівна Слюніна провела бібліотечний урок: «Чудо, ім’я якому - книга». Вчителі-класоводи провели цікаві та пізнавальні вікторини, ігри, конкурси. 

На протязі тижня в 4-Б класі проходили різноманітні заходи, присвячені рідній мові: виховна година "Мова - духовний скарб нації", учні виготовили колективну стіннівку "Українській мові - ТАК!", взяли участь в інтерактивному святі "Ми з того краю, де сопілка грає", на творчих уроках виготовляли поробки та малюнки на патріотичну тематику. А також із задоволенням стали учасниками та переможцями Всеукраїнської інтернет-олімпіади з української мови від освітнього порталу "На урок".


                                      

Сьогодні ми є свідками відродження української мови. Вона заграла усіма барвами мелодійного українського слова в нашому овітньому закладі. Люблячи і вивчаючи рідну мову, учні виявляють свідоме бажання бути гідними громадянами своєї держави.





Немає коментарів:

Дописати коментар