понеділок, 18 листопада 2019 р.

«Кольоровий тиждень» у Чугуївському НВК №6


Похожее изображение



Пізня осінь навіває сум. А так хочеться веселитись маленьким школярам. Тому вчителі і учні початкових класів розпочали подорож у кольорову країну.

Тому з 11 листопада по 15 листопада 2019 року у Чугуївському НВК№6 проходив тиждень початкової школи під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Мета тижня полягала в тому, щоб допомогти посилити інтерес учнів до шкільних предметів, виявити і розвинути здібності дітей, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів. Уроки, конкурси, виставки, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.

Кожен день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Клас прикрашали різноманітні дитячі іграшки та кульки потрібного кольору. У вазах красувалися фрукти та цукерки, якими діти ласували в кінці дня. Приємно було виходити в коридори, адже там були влаштовані фотозони, які теж відповідали певному кольору дня.

В понеділок відбулося урочисте відкриття Тижня. Цей день був присвячений червоному кольору і пройшов під девізом «Понеділок – день червоний, він яскравий і святковий». Червоний колір підвищує кількість адреналіну в крові, підвищує працездатність, силу та відчуття самовпевненості. Учні 4-Б класу розповіли про кольори, яким будуть присвячені дні тижня, що вони позначають та побажли, щоб тиждень промайнув весело та захоплено.

Вівторок був оранжевим. Яскравим, чарівним, неповторним… Учні взяли участь в аукціоні теплих слів та творили «Серце доброти». А також ласували корисними мандаринами.


Середа – день дуже сонячний і яскравий, адже жовтий – це колір сонця, радості і оптимізму. Протягом дня учні залюбки гралися, надували повітряні кульки, фотографувалися, співали та раділи. Смакували корисним медком та солодощами.

Четвер – «зафарбувався» у синій колір. Це колір повітря та легкої води — струмків та річок. Учні "мандрували" океанами, малювали та гралися.

П’ятниця - зелений день. Це колір природи, рослин. Без них неможливе життя, вони своїм корінням йдуть в землю, а листям тягнуться до неба. Отже діти вчилися любити природу, берегти її, бути з нею одним цілим. Найкраще про це свідчить участь у шкільному екологічному святі "Еко-фест", присвяченому захисту тварин, екології і збереженню довкілля, що припав на Всесвітній день вторинної переробки і став завершальним акордом кольорового тижня.

Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Протягом тижня учні переконалися, що кольори зцілюють, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Результатом «Кольорового тижня» стали гарний настрій, дружні діти, нові знання та Дипломи за активну участь у тематичному тижні.

Життя неповторне, тому потрібно цінувати кожен день. І хай у кожного воно буде веселкове, барвисте, світле і чисте.

Немає коментарів:

Дописати коментар