вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Успішне майбутнє починається з хорошого старту

Інклюзія – це те, чого має прагнути сучасна освіта. Включення всіх без винятку дітей в освітній процес допоможе побудувати успішне суспільство, в якому є місце для кожної людини.

22 жовтня 2019 року на базі НВК №6 відбулося перше засідання тимчасового творчого колективу вчителів початкових класів "Інклюзивна освіта: рівні умови для всіх", які працюють в інклюзивних класах міста Чугуєва. Керівник ТТК Людмила Терехова ознайомила учасників з нормативно-правовою базою у галузі освіти дітей з особливими освітніми потребами, представила виставку посібників з інклюзивного навчання. Також вчителі, що працюють з дітьми з ООП, пройшли тестування "Я - вчитель інклюзивного класу", питання якого були представлені під час фахової тестової роботи ІІІ (заключного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року" у номінації "Вчитель інклюзивного класу". 

Вчитель початкови класів НВК №6 Шульгіна Ірина Олександрівна провела майстер-клас щодо складання індивідуальної програми розвитку на учня з особливими освітніми потребами, надала практичні поради та рекомендації. А на прикінці засідання педагоги мали змогу переглянути фото та відеозвіт керівника ТТК з досвіду участі у професійному конкурсі "Учитель року-2019".

Немає коментарів:

Дописати коментар