середу, 2 вересня 2020 р.

Свято першого дзвоника

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року 22 першокласника переступили поріг 1-Б класу. Для них розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі сучасні та затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.
Під час першого в своєму житті уроку маленькі школярі познайомилися з правилами у школі, пригадали правила щодо профілактики коронавірусу, поговорили про рідну батьківщину, привітали один одного з днем народження шкільної родини та отримали подарунки від міського голови - чудове видання про рідне місто. Також кожен учень у святковій атмосфері отримав "Посвідчення першокласника" з солодким подарунком.


Найсвітліша дорога в світі-
Це дорога до знань, до школи.
Пам’ятайте, любі діти,
Не забудьте цього ніколи.





1 коментар:

  1. Для родителей не менее волнительное и важное событие. Людмила Юрьевна, мы очень рады, что попали к такому педагогу с большой буквы! Наши дети в надежных руках, спасибо нашей первой учительнице!

    ВідповістиВидалити