суботу, 22 грудня 2018 р.

Чугуїв збирає небайдужих педагогів

 Сьогодні у нашому місті на базі НВК № 6 проходить регіональна (не) конференція міні-EdCamp Chuhuiv на тему "Коли учнівство і педагоги навчаються: як усіх зацікавити?".

Її учасниками стали сотні освітян з різних куточків України: Харківської та Донецької, Полтавської та Житомирської, Київської та Одеської, Херсонської та Львівської областей.
EdCamp (едкамп) — конференції, які проводять самі учасники. Як правило, їх називають «неконференцією», тобто невимушеним спілкуванням, у якому вчителі беруть участь лише за власним бажанням. Edcamp призначені для отримання інтерактивного професійного досвіду викладачами шкіл. Освітні технології — найпоширеніша тема на edcamp'і, так само, як і педагогіка, практичні приклади використання в навчальному процесі сучасних технологій, вирішення проблем у класі та позашкільній роботі.

Досвідчені тренери-експерти провели 14 сесій та майстер-класів, за різними тематиками: щодо поліпшення якості навчально-виховного процесу, втілення новітніх інтерактивних технологій, налагодження доброзичливих та довірливих стосунків у педагогічних та учнівських колективах, у роботі з батьками, подолання дискримінації, створення креативного простору для мотивації навчання і т. інш. Головна мета спілкування  - як зробити, щоб і учням, і вчителям у школі було цікаво та комфортно, як побудувати спільноту відповідального вчительства.

Учасниками регіональної (не) конференції міні-EdCamp Chuhuiv стали і педагоги нашого навчально-виховного комплексу №6, які так само працювали під гаслом "Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!" та завдяки участі у програмі професійного розвитку отримали відповідні Сертифікати про підвищення кваліфікації. А це ще один впевнений крок назустріч до Нової Української Школи!



Немає коментарів:

Дописати коментар