пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

"Неймовірні пригоди Буратіно" у Харківській обласній філармонії

З метою навчального та пізнавального розвитку дітей напередодні новорічних свят учні 2-Б класу разом з класним керівником відвідали виставу "Неймовірні пригоди Буратіно" у Харківській обласній філармонії.

Харківська обласна філармонія — концертна агенція, що провадить концертні виступи та керує творчою діяльністю зарахованих до її штату артистів-виконавців — музикантів-солістів, музично-виконавських колективів та артистів розмовних жанрів, а також організовує концертні виступи українських та іноземних артистів-гастролерів у Харкові.



Харківська філармонія, заснована у 1929 році, є однією з найстаріших концертних організацій України. У будівлі філармонії — пам’ятці архітектури, визначному культурному центрі міста — бували Петро Чайковський, Сергій Рахманінов, Федір Шаляпін і багато інших видатних діячів мистецтва. Провідний колектив філармонії — Академічний симфонічний оркестр. У його складі близько 100 високопрофесійних музикантів, багато з яких мають звання лауреатів міжнародних та національних конкурсів.



Немає коментарів:

Дописати коментар