четвер, 14 грудня 2017 р.

"Свято першої оцінки"

14 грудня в нашому класі пройшло «Свято першої оцінки».

В першому класі діти дізналися багато цікавого, познайомилися з буквами і цифрами. А зараз настав час піднятися на новий рівень – серйозний і відповідальний. А допоможуть у цьому позначки.Цього дня другокласники дізнались, що їхня праця буде оцінюватися не тільки добрими словами вчителя і словами мам і тат, бабусь і дідусів, але і справжніми шкільними відмітками, учні самі познайомили глядачів свята з оцінками, які можуть засмучувати, а які радувати.

Свято «Першої оцінки» у другому класі вийшло просто відмінне, бо головною метою було виховувати у дітей позитивне ставлення до навчальної оцінки, наполегливість, бажання вчитися та розвивати свої здібності, розвивати увагу, логічне мислення. Діти читали вірші про шкільні науки, інсценували казки С.Маршака, брали участь у конкурсах на рішення прикладів, задач на кмітливість, співали пісні, виконували цікаві завдання Мудрої Сови та навіть дефілювали зі своїми щоденниками. Все це дало можливість батькам наочно побачити здібності своїх дітей, їх творчість та індивідуальність.


Свято пройшло в дуже теплій і дружній обстановці і закінчилося врученням «Сертифікатів гарних оцінок» та пам’ятних сувенірів від Мудрої Сови.





Немає коментарів:

Дописати коментар