понеділок, 18 вересня 2017 р.

Ресурсний інклюзивний клас у НВК № 6 ефективно діє!

  

    На День міста Чугуєва на базі Чугуївського НВК №6 завдяки участі закладу в конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» Харківської обласної ради та у проекті Європейського Союзу «Посилення ролі місцевих громад у прийнятті рішень щодо надання соціальних послуг» був відкритий ресурсний інклюзивний клас.
     Запровадження в навчальному закладі такої новації було на часі з огляду у світлі змін на загальнодержавному рівні, які стосуються дітей з особливими освітніми потребами, і від початку нового 2017/2018 навчального року ресурсний клас гостинно відкрив двері для особливих учнів НВК № 6.
     У ресурсному інклюзивному класі корекційні педагоги проводять з учнями, що знаходяться на інклюзивному навчанні, роботу з розвитку загальної та дрібної моторики, розвитку тактильних і колірних відчуттів, навчання саморегуляції емоцій і поведінки, зняття психоемоційного, м’язового і фізичного напруження, активно використовуючи при цьому спеціалізоване навчальне обладнання.

 

     


     Окрім корекції та розвитку, заняття у ресурсному класі дарують дітям з особливими освітніми потребами позитивні емоції та гарний настрій!



Джерело: http://www.chuguev-osvita.org.ua/2017/09/18/ресурсний-інклюзивний-клас-у-нвк-№-6-еф/


Немає коментарів:

Дописати коментар