понеділок, 8 травня 2017 р.

Із вдячністю за мир!

Патріотичне виховання молоді є одним із важливих завдань, що стоять перед педагогами нашого закладу. Тому з метою виховування в учнів поваги до героїчних подвигів співвітчизників, вшанування пам'яті тих, хто загинув у роки Другої світової війни, 5 травня 2017 року в нашому класі пройшли виховні заходи, присвячені Великій Перемозі.


Виховна бесіда "Ніколи знову!" та виставка книжок на воєнну тематику формувала патріотичні почуття гордості за старше покоління, сприяла пробудженню бажання вивчати історію своєї держави, берегти її традиції, уболівати за майбутнє країни. На уроці трудового навчання учні дізналися про дітей-партизанів та виконали практичну роботу - аплікацію "9 травня".

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Тому після уроків першокласники поклали квіти біля обеліску мікрорайону Авіатор та вшанували пам'ять про загиблих солдатів хвилиною мовчання.


Але найцікавішим у цей день став шкільний військово-спортивний конкурс строю, в якому учні 1-Б класу взяли активну участь.




ПАМ'ЯТЬ
І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Ті, що не вернулися з походів
Грізної, великої війни.
Їх життя, їх помисли високі,
Котрим не судилось розцвісти,
Закликають мир ясний і спокій,
Як зіницю ока, берегти.
                                                                         В. Симоненко

Вітаємо Вас зі Святом Перемоги.


Це свято для нас усіх пов'язане з весною, 
народженням та розквітом нового життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар