понеділок, 6 березня 2017 р.

«Парад капелюшок», або веселе святкування Жіночого дня!



З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх матусь, бабусь, сестричок, подруг.

 Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло 6 березня свято у 1-Б класі. Першими порадували своїми привітаннями хлопці, які були в цей день справжніми джентельменами. Лунали слова - привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, однокласницям. Свято пройшло у формі конкурсно-розважальної програми «Парад капелюшок». Атрибутом вбрання кожної дівчинки мав стати капелюшок. Всі присутні не тільки дізналися історію виникнення головного вбрання, але й приймали участь у конкурсах «Чий капелюх?», «Капелюшок цукерок», «Зачарований капелюшок» тощо. Наприкінці свята дівчата отримали подарунки та медалі «Леді 1-Б класу», а хлопці – «Джентельмени 1-Б класу».

   Звичайно, першокласники не забули привітати і своїх любих матусь піснею про маму, квітами та словами привітання. Жіноче свято подарувало кожній присутній мамі чи бабусі іскорку тепла, любові та поваги.


Немає коментарів:

Дописати коментар