суботу, 10 грудня 2016 р.

Всеукраїнський тиждень права

   Протягом тижня (з 5 по 9 грудня 2016 року) в НВК №6 проводився Всеукраїнський тиждень права. З метою підвищення загального рівня правової культури, виховання у дітей поваги до закону і прав людини, вдосконалення системи правової освіти школярів було затверджено план заходів з проведення Всеукраїнського тижня права.
   Тому, на виконання плану, в 1-Б класі на протязі тижня проводилися виховні заходи та години спілкування на тему «Права дитини» з використанням інтерактивних методів роботи, відбулися батьківські збори за темою «Правове виховання молодших школярів», де батьки отримали розроблені класним керівником Тереховою Л.Ю. «Пам’ятки з морально-правового виховання учнів». 9 грудня 2016 року у рамках Всеукраїнського уроку з права, першокласники ознайомилися з «Конвенцією ООН про права дитини», переглянули відеофільм «Порушення прав літературних героїв», взяли участь у конкурсі малюнків «Права очима дітей» та отримала емблеми «Я людина і маю право!» Із великим задоволенням учні 1-Б класу вирішували правові проблеми знайомих казок, граючи в гру «Право і казка».

   Тиждень завершився, але, сподіваємось, що ефект його триватиме. Набутий досвід, спілкування, проведені заходи продовжуватимуть жити і утверджуватися у житті кожного, хто долучився до його проведення та участі.

Фотозвіт можна переглянути у розділі "Фотогалерея".

Немає коментарів:

Дописати коментар