понеділок, 26 грудня 2016 р.

Космічна мандрівка першокласників

   Харківський планетарій - це особливий астрономічний центр, що поєднує в собі переваги театру і аудиторії. Акторами в цьому незвичайному театрі виступають Сонце, зірки, планети, галактики, комети. А напередодні новорічних свят ще й Дід Мороз зі Снігуркою
Тому 25 грудня 2016 року учні 1-Б класу разом з класним керівником відвідали Харківський планетарій ім..Ю.А.Гагаріна і переглянули повнокупольне шоу «Новорічні пригоди космічних роботів». Під час перегляду першокласники «познайомились» з космічними роботами, які повертаючись з далеких планет, збирали космічні сюрпризи-подарунки до Нового року для усіх дітей Землі.
   Також апарат "Планетарій", встановлений у Зоряному залі, дозволив побачити захоплюючу картину зоряного неба. Спеціальні проектори створили ефекти сходу і заходу Сонця, полярного сяйва, зорепаду, панорами міста Харкова і всіяний кратерами місячний ландшафт
.

     Але справжнім дивом для дітлахів стала поява Діда Мороза і Снігуроньки, які привітали всіх присутніх з наступаючим Новим роком, грали та танцювали з малечею, а також разом шукали подарунки.

     Похід до Планетарію залишив незабутні враження в пам'яті дітлахів, адже уроки під зоряним небом є більш наочними і природними, навіть незабутніми для школярів!


Немає коментарів:

Дописати коментар