пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Першокласникам - нові парти!

     Початкова школа – це перший освітній рівень, який закладає фундамент загальноосвітньої підготовки школярів. Потрібно дотримуватися вимог Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, рекомендацій медиків. Тому, одним із найважливіших завдань сучасної школи є навчити дітей та їхніх батьків берегти і зміцнювати своє здоров’я. Одна з проблем, яка потребувала особливої уваги – сучасні парти для першокласників.

    
Батькам і учням Чугуївського навчально-виховного комплексу №6 допомогла вирішити це питання міський голова міста Чугуєва Г.М.Мінаєва, виділивши кошти з міського бюджету для придбання нових меблів. І вже цього понеділка учні 1-Б класу приступили до навчання за оновленим обладнанням. Також коштом місцевого бюджету матеріально-технічна база НВК №6 поповнилася спеціалізованим реабілітаційним обладнанням – партою-«Росток» , що використовується ученицею з порушення опорно-рухового апарату.



  









Батьки першокласників та класний керівник висловлюють подяку Мінаєвій Г.М. та відмічають, що «…перший клас – найважливіший період у шкільному житті наших дітей. Тепер малюкам буде затишно та комфортно, навчання їм буде в радість! Щиро дякуємо! З повагою батьки першокласників НВК №6».




Немає коментарів:

Дописати коментар