пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Шановні батьки!


    Суспільство знаходиться в стані переходу від індустріального століття до інформаційного. Інтернет стає все більш масовим засобом доступу до численних джерел інформації.
Комп'ютерні технології – це вже реальність, яку багато хто використовує в своїй роботі. Тому, я запрошую Вас разом зі мною створити єдину інформаційно-комунікативну середу нашого класу, інструмент публічного інтерактивного обговорення шкільних питань і проблем
.

   А саме стати учасниками (а може і співавторами) мого Блогу (англ. blog, від "web log", "мережевий журнал або щоденник подій). На сторінках блогу будуть розміщені новини системи освіти, інформація про конкурсах, конференціях і проектах для учнів, новини класного керівництва, рекомендації щодо вивчення навчальних тем, корисні поради батькам, оголошення, домашні завдання і ті завдання, які виконували в класі, а також дидактичні та методичні матеріали. Обов'язковим буде публікація фотографій, слайд-шоу, присвячених нашим шкільних заходів, свят, екскурсійним поїздкам і т. д. Одним словом – все необхідне для батьків, зацікавлених освітою своїх дітей. Може бути, не відразу вийде зробити блог таким, яким би мені хотілося, але я дотримуюся думки, що чуйні і сприйнятливі до інтересів школярів, відкриті до всього нового вчителя – ключова особливість сучасної школи.

   Щоб відвідати Блог вчителя молодших класів Терехової Людмили Юріївни і стати постійним гостем і соратником, необхідно зайти на новий сайт НВК №6 - http://aviator58a.wixsite.com/nvk6 в розділ «Блоги вчителів» (!!! і не забудьте створити закладку сторінки Блогу на своєму комп'ютері!!!)

Немає коментарів:

Дописати коментар