середу, 13 жовтня 2021 р.

"Де козак, там і слава!"

"Де козак, там і слава!" - під таким гаслом 13 жовтня у 2-Б класі Чугуївського ліцею №6 пройшов традиційний урок-свято, присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва. Маленькі школярі читали вірші, співали пісні, взяли участь у вікторині із застосування техники "Lego. Шість цеглинок", пояснували прислів'я тощо. Хлопці 2-Б класу отримали Дипломи майбутніх козаків та пригостили всіх однокласників солодощами та смаколиками.
Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію свєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.
Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
З Днем українського козацтва! З Днем захисника України!
   

Немає коментарів:

Дописати коментар