вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Всеукраїнська акція до Дня захисника

Починаючи з 2014 року 14 жовтня в Україні відзначається День захисника/ці України, який нероздільно пов’язаний із розвитком українського війська та його військових традицій.

У цей день українці поціновують воїнів, які в різні часи обороняли нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України. А також бійців, які у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, щодня зі зброєю в руках боронять нашу країну та ризикують своїм здоров’ям та життям, щоб зупинити агресію Російської Федерації та відстояти незалежність України.

Цьогоріч учні 2-Б класу також приєдналися до обласної благодiйної акцiї Харкiвськоi обласноi ради старшокласникiв "Подаруй тепло захисникам Украiни". Молодші школяри принесли для наших захисників солодощі, печиво, цукерки, малюнки з привітаннями. 
Хоч іще маленькі, але розуміють важливість справи, яку роблять наші військові, дякуємо воїнам, які, виконуючи не тільки свої професійні обов’язки, але й за покликом серця, захищають  Україну.


Немає коментарів:

Дописати коментар