вівторок, 6 серпня 2019 р.

На гостини до Рєпіна

Картинки по запросу 175-річчя з дня народження Репина


5 серпня за доброю традицією святкові заходи розпочалися з урочистого покладання квітів до пам’ятника Рєпіну, який знаходиться біля РДК. Учасниками мітингу стали чугуївці, а також гості нашого міста – художники, які беруть участь в XX Міжнародному рєпінському пленері. В цей же час в сквері Закоханих пройшло дитяче свято, присвячене знаменній даті.

Щорічно на початку серпня Художньо-меморіальний музей І.Ю.Рєпіна відкриває свої двері для всіх, хто бажає привітати художника з Днем народження і дізнатися більше про його творчість та життєвий шлях. Цього року музей запросив жителів і гостей міста на свято «На гостини до Рєпіна».
Під час майстер-класів, які розгорнули свою роботу на території музею-садиби, відвідувачі дізналися багато цікавих фактів про творчість Рєпіна, активно брали участь в тематичних квестах і виконували різні завдання. Увагу учасників свята привертала і виставка репродукцій відомих робіт Рєпіна, яка розгорнула свою роботу на вулиці Музейній.

Продовжаться святкові заходи ближче до вечора. У програмі – урочиста церемонія закриття Міжнародного рєпінського пленеру, вручення премії імені І.Ю.Рєпіна, театралізоване свято, виступи на мистецькому майданчику і багато іншого.  









Інші новини: 

Наше життя ТВ
ТРК Слобожанка
ВЕЧІРНІ НОВИНИ
Слобідський край
Харьковские Известия




Немає коментарів:

Дописати коментар