середа, 8 листопада 2023 р.

Виставка осінніх композицій «Дари осені»

 

За вікнами осінь… Золота пора року, що вражає багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб. Саме в цю пору року природа щедра на матеріали для виробів: осінні квіти, гірлянди з жовтого, багряного, жовтогарячого листя, грона горобини, овочі, фрукти, ягоди, шишки і т.д.
Тому традиційно в нашому Ліцеї пройшов фотоконкурс-виставка осінніх композицій «Дари осені». На фотоконкурс наш 4-й клас представив найрізноманітніші роботи: квіткові букети, осінні віночки, вироби з природного матеріалу, композиції з овочів, фруктів, аплікації, об'ємні поробки-композиції. Вражало різноманіття природного матеріалу і фантазія учасників. Учні з натхненням підійшли до створення композицій. Поробки дітей довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні фрукти, овочі та квіти перетворити на справжні осінні шедеври.
Тож оголошуємо результати фотоконкурсу "Дари осені". Переможцями стали:
За активну участь у фотоконкурсі відзначено 4 клас (кл. керівник Л.Ю.Терехова Л.Ю.)
Найкращі роботи нагороджуються Подяками та подарунками:
Ільченко Карина
 Чергінець Євген
 Шматько Ліза
 Пащенко Мілана
 Сузанська Арина
 Рикун Арина
 Мараховська Карина
 Шайбель Софія
 Храмцов Євгеній





Дякуємо всім за участь у фотовиставці, за бажання проявити свої осінні фантазії, уміння в поробках з природного матеріалу передати усю красу та насолоду золотими кольорами осені, запахом її дарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар