понеділок, 4 жовтня 2021 р.

ІІ Міжнародний урок доброти

Сьогодні, 4 жовтня– у світі відзначають Всесвітній день тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, так як щодня тварини опиняються на межі зникнення. День тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин.

Незважаючи на виклики пандемії та карантинні обмеження, 
проект «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа» за підтримки МОН України традиційно запрошує навчальні заклади України та всього світу долучитися 4-6 жовтня до ІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/64).

З метою ознайомити учнів з історією одомашнення тварин, розширити знання про котів і собак та їх значення для людини, ознайомити з породами собак і котів, з’ясувати, що таке притулок для безпритульних тварин, як з ними поводитися, значення терміна «волонтери тварин» та виховувати інтерес до природи та бажання піклуватися про домашніх тварин,
4 жовтня і пройшов у 2-Б класі нашого закладу ІІ Міжнародний урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, який був присвячений саме безпритульним котам та собакам. 






Немає коментарів:

Дописати коментар