неділю, 4 квітня 2021 р.

Хто багато читає, той багато знає!

"Книга – це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе". 

 В.О. Сухомлинський

Минулий тиждень у 1-Б класі Ліцею √6 було присвячено ознайомленню першачків із книгами та читанням і називався "Мої улюблені книжки".
Протягом тижня "нушівці" знайомились з новими творами відомих українських письменників: Всеволода Нестайка, Зірки Мензатюк, Лесі Вороніної тощо, переглядали дитячу періодику, дізнавались про жанри творів, вчились піклуватись про книжки, читали прислів'я, приказки та висловлювання видатних людей щодо необхідності та користі читання.

Також першокласники із задоволенням взяли участь у класній Акції "Подаруй книжку".

А 2 квітня, у Міжнародний день дитячої книги, який щороку святкують у день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, маленькі школярі "вирушили" на Потязі у казку, де і зустрілися з казковими героями, співали з ними та рахували.
Але найцікавішою подією тижня стала участь у Всеукраїнському проекті "Ми друкуємо книжки" від "Майстерні казок Олександра Зімби", де наразі триває голосування за кращого виконавця вірша. Запрошуємо і вас приєднатися до участі або підтримати учнів 1-Б класу Ліцею √6 за посиланням https://www.facebook.com/groups/MaisterniaKazok/?ref=share

Завдяки таким заходам діти зможуть усвідомити, що читання є невід’ємною складовою нашого розвитку, удосконалять читацькі навички і зможуть сформувати власні уподобання у світі дитячої літератури.


Немає коментарів:

Дописати коментар