четвер, 12 листопада 2020 р.

Із життя першокласників у НУШ

В умовах реалізації Концепції Нової української школи навчання учнів 1-х класів відбувається через гру. Таке навчання є природним процесом пізнання світу і здобуття знань. За допомогою гри (тобто моделювання ситуацій із додаванням руху, гумору та творчих завдань) учні дізнаються набагато більше. Тому тематичні тижні в НУШ проходять дуже цікаво, весело та пізнавально.

Одним з таких тижнів став 11-ий тиждень навчання за темою «Мода». Учні 1-Б класу НВК №6 цілий тиждень говорили про новинки моди та стилю, про професії, пов’язані з модою, види одягу, як треба доглядати за одягом та взуттям, знайомились з відомими українськими модельєрами та дизайнерами, розгадували «Судоку», створювали власні ескізи одягу, ознайомились з новими словами та багато іншого. А головною подією тижня став справжній «Показ-дефіле стильного джинсового одягу», під час якого кожен учень мав змогу продемонструвати своє вміння рухатися під музику по імпровізованому подіумі та гідно представити свій образ.


Подібні заходи позитивно впливають на емоції дітей та стимулюють рухову активність школярів. Учні легше сприймають навчальний матеріал та навчаються із задоволенням.

Немає коментарів:

Дописати коментар