понеділок, 29 квітня 2019 р.

"Пасхальне диво"


Великодні свята завжди асоціюються з яскравими барвами, з різнокольоровими писанками, з красивими стрічками, а найголовніше – з приходом весни! Аби наповнити дім святом, віднедавна стало популярним оригінально прикрашати оселю до Великодня.
Писанка, як символ весняного відродження природи відома багатьом народам світу, однак, кожен зможе по-новому відкрити для себе цей Великодній символ.
Упродовж двох тижнів учні 3-го класу готувалися до цієї події: прикрашали свій клас та брали участь у традиційній виставці поробок
"Пасхальне диво". Особливо активні учні отримали Дипломи переможців та подарунки, їх писанки відрізнялись високою майстерністю, оригінальністю та творчим підходом до справи.
Радували око та серце декоративні об’ємні роботи виконані в таких техніках як: квілінг, паперопластика, вишивка бісером, м’яка іграшка. Яскравими експонатами стали творчі поробки з використанням техніки бісероплетіння.
Дитячі роботи наповнили класну кімнату святковою атмосферою. Цей писанковий сад вже очікує приходу великого свята, несе нам радість веселкову і коли наша школа сяє, в душі у нас світанок розцвітає.

 
 

 

Виставка вразила всіх своєю неповторністю, колоритністю та якісним рівнем виконання представлених робіт, збагатила всіх духовно, долучила до вічних звичаїв нашого народу та показала, наскільки талановитими і натхненними є наші учні!



Немає коментарів:

Дописати коментар