вівторок, 5 червня 2018 р.

Всесвітній день охорони навколишнього середовища

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища.

Такий захід, як святкування цього Дня, розрахований на те, щоб привнести людський чинник в питання охорони навколишнього середовища.

Всесвітній день навколишнього середовища - "народна подія", що супроводжується такими барвистими видовищами, як вуличні мітинги, паради велосипедистів, "зелені" концерти, конкурси творів і плакатів у школах, посадка дерев, а також кампанії з рециркуляції відходів і прибирання території.
Ми всі живемо на одній планеті, і забруднюючи її, шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тим відповідальнішою є місія вчителя і вихователя: з малку навчити своїх учнів дбайливому, турботливому ставленню до оточуючого світу. І цей день - прекрасна нагода зробити разом із своїми вихованцями хоча б один крок для покращення стану довкілля: посадити дерево, прибрати шкільне подвір’я і піклуватися про збереження природних скарбів. 

Тому цього річ учні взяли участь у шкільній акціі "Ми за чисту планету!", дізнались багато нових фактів про утилізацію сміття та приєднались до міжнародному руху END PLASTIC.

Саме від нас залежить наше майбутнє!

Пропоную переглянути мільтфільм, де родина Свинки Пеппи розповість про утилізацію та переробку відходів.


Немає коментарів:

Дописати коментар