четвер, 21 червня 2018 р.

Літній інтернет-марафон — лише актуальні теми!

На сьогодні для всіх українських педагогів найактуальніша тема пов'язана з реформами освіти та Новою Українською Школою. Адже в новий навчальний рік треба вступати з оновленими методиками! Спікери літнього інтернет-марафону від ВГ "Основа" провели низку безкоштовних вебінарів (21.06, 25-26.06.18) за темою "Від традиційної школи крокуємо до НУШ". Від "вчителів змін" учасники марафону дізнались про способи створення сучасного освітнього середовища, організацію STEM-освіти у звичайній школі, шляхи розв’язання проблем інклюзивної освіти та про НУШ у початковій школі.

Вчитель початкових класів МІРОШНИКОВА ОЛЬГА розповіла про "Рік у «Новій українській школі»: що здобули, що втратили, що маємо на меті досягти надалі". У ході вебінару було розглянуто:
• Особливості оцінювання у першому класі: поточне і підсумкове.
• Моніторинг успішності першокласників.
• Як змінились першокласники за рік.

По завершенню інтернет-марафону ми не тільки отримали сертифікат та матеріали вебінару але й позитивний заряд актуальної інформації.

Дізнатися більше про марафон на сайті - http://osnova.com.ua/marafon/?utm_source=email_send&utm_medium=email&utm_campaign=06_marafon

Немає коментарів:

Дописати коментар