пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Космос розкриває таємниці...

«Облетівши Землю в кораблі–супутнику, я побачив, яка прекрасна наша планета. Люди, нумо зміцнювати, примножувати цю красу, а не руйнувати» - Юрій Гагарін.

12 квітня в Україні святкували Міжнародний день авіації та космонавтики. Свято присвячене першому польоту людини в космос. Це зовсім юне свято, яке народилося завдяки самовідданому подвигу першої людини, яка побувала у космосі – Юрія Гагаріна. З тих пір вдячне людство щороку відзначає на календарі 12 квітня – Міжнародний день космонавтики.

Ми також відзначили День космонавтики.
Усі заходи, присвячені цьому святу, мали на меті ознайомити учнів з історією космонавтики, її творцями, розкрити роль українських вчених у розвитку космонавтики.
Цікава виховна бесіда-диспут «Дорога в космос»
дала змогу ознайомити учнів з історією першого польоту людини в космос та постаттю першого українського космонавта Л. Каденюка. Також було проведено цікавий квест, де вони продемонстрували свої знання про космос та дізнались багато цікавих фактів. А на уроці трудового навчання учні підготували виставку аплікацій з пластиліну «Сонячна система» під чаруючу "космічну" мелодію. Усі діти з великим захопленням розглядали моделі космічних кораблів, проекти галактик та малюнки. Скільки фантазії, уміння вклали діти у свої роботи. Дивлячись на захоплені й радісні обличчя дітей, віриш, що майбутнє космонавтики — у надійних руках.




Немає коментарів:

Дописати коментар