суботу, 17 березня 2018 р.

Свято котів, котиків, кицюньок

Кіт – це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин, твердить, що кицьки є надзвичайно розумними створіннями. Мало знайдеться в світі людей, байдужих до цих милих, грайливих, ласкавих і дуже розумних домашніх тварин. Любов до них виявилася настільки сильною, що для пухнастих улюбленців навіть окреме свято вигадали — Всесвітній день котів.
Тому у березні учні 2-Б класу святкували «Свято котів, котиків, кицюньок», яке присвятили найніжнішому дню – Дню весни та жіночності.

З метою формування екологічної компетентність учнів, збагачення знань про свійських тварин – котів, розвитку рухової активність, виховання дбайливого ставлення до тварин, бажання брати участь у театралізації, класний керівник Терехова Л.Ю. підготувала для учнів конкурсно-розважальну програму. Діти дізналися про різновиди котів, відгадували котів – героїв мультфільмів та казок, співали пісні про королівство котів, танцювали, слухали хор березневих котів-хлопців, «ловили» мишей, рибалили, бавилися з клубочками та навіть зустрілися з чорним котом із однойменної пісні. Наприкінці свята кожного учня було нагороджено медалями «Місіс кішечка» та «Містер кіт» та всі «кошенятка» 2-Б класу отримали солодощі та гарний настрій від свята.

Виховна робота в школі починається з першого святкового дня - Першого дзвоника, першого уроку, перших вражень учнів початкових класів та їхніх батьків. Завдання педагога: створити відповідні умови для творчого зростання, духовного збагачення особистості, здорової морально та фізично. Коли вільний час дитини заповнений цікавою, пізнавальною, розвивальною діяльністю, адже кожна людина має захоплення, тож і в майбутньому вона стане організованою, успішною, отримуватиме задоволення від своїх досягнень.

«Радісний, творчий настрій дуже важливі для колективної діяльності. Для стимулювання творчості вихованців я намагаюсь створити такі умови, провести такі позакласні заходи, щоб учням було що згадати та принесло користь у майбутньому» - відмітила Людмила Юріївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар