пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

«Бібліотека – кращий друг» - свято Посвяти в читачі


Дитинство повинно супроводжуватися святами, радістю, світлом, теплом, добротою, так само як і відвідування бібліотеки, читання книг. Особливо важливо для першокласників перше знайомство з бібліотекою. Тому запис учнів до бібліотеки – справжнє свято, яке проводить щорічно шкільний бібліотекар Людмила Федорівна Слюніна.

28 квітня відбулася Посвята в читачі учнів 1- б класу. Зав. бібліотекою, спільно з учнями 5-А класу поставила сценку під назвою «Ласкаво просимо в книжкову країну Фантазію». У цій виставі були задіяні казкові герої, які у віршованій формі розповіли про правила користування бібліотекою, підбору книг, їх прочитання і повернення. Наприкінці свята учні урочисто виголосили «Клятву юного читача» і всі записалися до бібліотеки.













Після сценічної постановки зав. бібліотекою більш детально представила учням картину добору літератури для читання, правила відвідування бібліотеки і читального залу, а так само вказала на книги, які можна брати додому і ті, які можна читати тільки в залі бібліотеки. А на згадку про це свято дітям вручили Пам'ятку "Правила користування бібліотекою".

Немає коментарів:

Дописати коментар